Becas para estudiantes de catalán

El grau de Llengua i Literatura Catalanes de la Universitat Oberta de Catalunya ha convocat, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, unes beques per a estudiants de català de les universitats de l’exterior de l’àmbit lingüístic catalanoparlant. Es poden beneficiar d’aquestes beques estudiants de grau, de màster o de doctorat.

Aquest any la UOC i l’IRL oferim 8 beques, que permetran als estudiants seleccionats cursar una assignatura del grau de Llengua i Literatura Catalanes durant el curs acadèmic 2022-2023. Enguany hem revisat el llistat d’assignatures que posem a disposició del vostre alumnat. Totes les assignatures són de 6 crèdits ECTS i s’imparteixen en línia al nostre campus virtual, seguint un model d’aprenentatge asíncron centrat en l’estudiant (aquí teniu un vídeo sobre com s’estudia a la UOC).

En aquests enllaços trobareu més informació sobre aquestes beques (inclòs el llistat d’assignatures en oferta), així com el text amb les bases de la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds és el 26 de juny.

 


 

El Grado de Lengua i Literatura Catalanes de la Universitat Oberta de Catalunya ha convocado, con la colaboración del Instituto Ramón Llull, unas becas para estudiantes de catalán de las universidades del exterior del ámbito lingüístico catalanohablante. Estas becas están dirigidas a estudiantes de grado, máster y doctorado.

Este año, la UOC y el Instituto Ramón Llull ofrecen 8 becas, que permitirán al alumnado seleccionado cursar una asignatura del Grado de Llengua i Literatura Catalanes durante el curso académico 2022-2023. Este año se ha revisado el listado de asignaturas que se ponen a disposición del alumnado participante. Todas las asignaturas son de 6 ECTS y se imparten en línea en el campus virtual, en modalidad síncrona (vídeo de cómo se estudia en la UOC).

Para más información, se puede consultar el anuncio, así como el texto con las bases de la convocatoria. La fecha límite de presentación de solicitudes es el 26 de junio.